COMPLEET INTERIEURADVIES

Je wilt goed op weg geholpen worden en een stevige basis neerzetten in je interieur. Persoonlijk en helder advies om de juiste keuzes te maken bij het kiezen van de meest passende indeling, meubelplan, kleurenpallet en styling wat jouw unieke sfeer ondersteunt. Een compleet advies inclusief 3D-tekeningen helpt je om keuzes nog inzichtelijker te maken. Door de ruimte 3D uit werken krijg je goed zicht op de ruimte en zie je wat kleuren doen. Alle elementen worden meegenomen die voor een sprankelend eindresultaat zorgen. Ik help je ook met verlichting. Dan weet je meteen waar verlichtingspunten moeten komen. Ik adviseer je welke lichtbronnen nodig zijn in de ruimte en welke armaturen goed in jouw sfeer plassen. De intake vindt plaats op locatie, de tussentijdse afspraak online of op locatie en de eindpresentatie op locatie. Je kan met dit advies zo aan de slag.

Door gebruik te maken van een combinatie van verschillende stijlen en oude en nieuwe spullen creëer ik een functionele basis en gaat je interieur leven. Ik maak een vertaalslag van specifieke woonwensen en stijl naar een fijne evenwichtige leefplek waar woonplezier het belangrijkste is. Dit geeft een interieur een persoonlijke uitstraling en zo vertelt elk huis en elke ruimte vertelt een verhaal. Door mijn kennis, jarenlange ervaring, sterke intuïtieve vermogen en ervaringen zie ik wat een ruimte of een huis nodig heeft om weer in balans te komen met een positieve flow. Flow is het gevoel wat mensen krijgen wanneer ze een ruimte binnenkomen. De sfeer is goed, de kleuren en de ruimte; alles klopt.

Vanuit de kernvragen “wat is belangrijk voor je en hoe wil je leven?” kijk ik graag met liefde naar je huis en leefomgeving om tot een ontwerp te komen.

“Elk huis is uniek. Elk ontwerp is maatwerk”.

Invulling en prijzen zijn een indicatie. Prijs is gebaseerd op begane grond of appartement en varieert tussen € 1997,- en € 3497,- Een zolder is vergelijkbaar. Om je een indicatie te geven vind je hieronder een voorbeeld van een compleet interieuradvies.

Voor wie? 

Dit advies is ideaal als je op zoek bent naar een professioneel advies inclusief lichtplan. Je wilt goed op weg geholpen worden en een stevige basis neerzetten in je interieur. Persoonlijk en helder advies om de juiste keuzes te maken bij het kiezen van de meest passende indeling, meubelplan, materiaaladvies, kleurenpalet en styling wat jouw unieke sfeer ondersteunt. Dit advies is zeer geschikt als je plannen hebt om te verhuizen of voor een uitgebreide restyling. Je kan dit plan ook gebruiken om bijvoorbeeld een aannemer inzichtelijk te maken wat jouw wensen zijn.

Hoe ziet dit advies er uit?

  • Kennismaking bij jou thuis. We bespreken alle wensen en bekijken de ruimtes. Na afloop ontvang je een passende offerte.
  • Tijdens het tussentijdse overleg bij jou thuis bespreken we het moodboard die ik maak op basis van het kennismakingsgesprek en deel ik mijn eerste bevindingen. Zo weet ik of we de juiste richting op gaan.
  • Ontwerpen. In deze fase ga ik aan de slag met indelingen en 3D-impressies zodat je ziet wat de mogelijkheden zijn en hoe het geheel met meubels, kleur en styling er uit komt te zien.
  • Kleur- en materiaal zijn essentieel. Ik laat je zien hoe kleur en materiaal jouw unieke sfeer compleet maken.
  • Meubelvoorstel en styling. Ik laat je zien welke meubels passend zijn en welke materialen je nodig hebt voor de finishing touch in je interieur.
  • Raamdecoratie. Raamdecoratie maakt een sfeer af. Desgewenst met domotica of smart home.
  • Lichtplan. Na dit advies weet je waar de verlichtingspunten moeten komen. Ik adviseer welke lichtbronnen nodig zijn in de ruimte en welke armaturen goed in jouw sfeer passen.
  • Ik kom alles bij jou thuis presenteren en je ontvangt een ontwerp box waar het ontwerp in zit om een vliegende start te maken naar jouw unieke eigen sfeer.

Prijs varieert tussen € 1997,- en € 3497,-

COMPLEET INTERIEURADVIES AANVRAGEN

BEKIJK WELK ADVIES HET BESTE PAST BIJ JOU:

KORT

INTERIEURADVIES

AAN HUIS 

UITGEBREID

INTERIEURADVIES

AAN HUIS

COMPLEET

INTERIEURADVIES

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

Jorinde CrumGroenekan

Het was heel verhelderend om met Marije te overleggen. Ze komt met frisse nieuwe ideeën en heeft durf. Voor mij was het heel fijn dat ze me bevestigde in een aantal ideeën die ik had maar waarvan ik niet helemaal zeker was of het bij ons huis past en tijdloos genoeg is (en of het niet is ingegeven door alle Pinterest en woonbladen beïnvloeding).

Lisa SteltenpoolHilversum

Van tevoren had ik niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Super blij met het resultaat!

Georget BoumanGroenekan

Prettig, functioneel, direct toepasbaar, oog voor detail en origineel. In 1,5 uur een overzicht met direct toepasbare en werkbare adviezen die het huis er fantastisch uit laten zien met behoud van eigen sfeer van het huis.

Jorinde CrumGroenekan

Marije luistert en kijkt goed naar de sfeer die je zoekt, ze doet dit met veel gevoel voor het huis, met de ruimte binnen in relatie tot de tuin en vertaalt dat in praktische, inspirerende inzichten en tips.

JeroenUtrecht

We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen.

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Margreet van der WerLeeuwarden

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen gaven direct sfeer. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

RoosDen Haag

Marije heeft goed geluisterd naar onze wensen en fantastisch geholpen om ons interieur persoonlijker te maken. Ons interieur is luchtiger en kleurrijker geworden en voelt nu meer eigen. Haar adviezen waren concreet en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank Marij!

AukjeHouten

Mijn vraag was hoe we op een makkelijke manier ons huis Fundaproof konden maken. Na een advies aan huis zijn we zelf aan de slag gegaan met de super handige tips en het stappenplan van Marije. Huis werd ook nog eens boven verwachting goed verkocht. Zeer tevreden.

JikkeBilthoven

Na een grote verbouwing hadden wij hulp nodig met onze inrichting. Marije heeft ons geholpen met kleur, textuur en meubeladvies. Het was erg prettig om met haar samen te werken. Ze begreep goed welke richting we op wilden met ons interieur.

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Portfolio

Een kleine greep uit mijn recente opdrachten

Interieuradvies

Particuliere & zakelijke interieur transformaties

Verkoopstyling

Verkoopprijs verhogen door verkoopstyling

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s

WIL JE WETEN WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN?

MAIL MIJ