LOSSE MODULES

Je huis is af maar zo voelt het niet. Ik kan je helpen met de perfecte afstyling om meer eigenheid te creëren. Mis je sfeer en kleur maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar de perfecte bank, kleed of raamdecoratie? Ik help je om keuzes te maken en kan je desgewenst in contact brengen met een stoffeerder die komt inmeten of jouw geliefde bankje opnieuw stoffeert.

Ben je op zoek naar dat ene kleed wat je interieur een boost geeft, de akoestiek verhoogt en je meubels aan elkaar verbindt? Weet je niet precies wat past in jouw interieur? House of Styling werkt samen met een fantastisch vloerkledenbedrijf in midden Nederland. Je vindt hier o.a. pareltjes van Momo Rugs, Brink en Campman en de Munk. Hoe werkt dit? Ik kom bij je langs, inventariseer je wensen. Vervolgens ga ik voor je aan de slag. Ik kijk welke kleden het beste aansluiten bij jouw unieke sfeer en stijl en regel met de leverancier dat je er een paar op zicht krijgt. Door gebruik te maken van deze unieke service kun je een paar kleden, kosteloos, bekijken in je eigen interieur. In no-time weet je wat passend is en of je het kleed wil houden.

EEN UURTJE SPARREN?

Je huis is af maar zo voelt het niet. Mis je sfeer en kleur maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek de perfecte bank, kleed of raamdecoratie? Ik help je om keuzes te maken.

UURTJE SPARREN AANVRAGEN

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

Het was heel verhelderend om met Marije te overleggen. Ze komt met frisse nieuwe ideeën en heeft durf. Voor mij was het heel fijn dat ze me bevestigde in een aantal ideeën die ik had maar waarvan ik niet helemaal zeker was of het bij ons huis past en tijdloos genoeg is (en of het niet is ingegeven door alle Pinterest en woonbladen beïnvloeding).

Jorinde CrumGroenekan

Van tevoren had ik niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Super blij met het resultaat!

Lisa SteltenpoolHilversum

Prettig, functioneel, direct toepasbaar, oog voor detail en origineel. In 1,5 uur een overzicht met direct toepasbare en werkbare adviezen die het huis er fantastisch uit laten zien met behoud van eigen sfeer van het huis.

Georget BoumanGroenekan

Marije luistert en kijkt goed naar de sfeer die je zoekt, ze doet dit met veel gevoel voor het huis, met de ruimte binnen in relatie tot de tuin en vertaalt dat in praktische, inspirerende inzichten en tips.

Jorinde CrumGroenekan

We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen.

JeroenUtrecht

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen gaven direct sfeer. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

Marije heeft goed geluisterd naar onze wensen en fantastisch geholpen om ons interieur persoonlijker te maken. Ons interieur is luchtiger en kleurrijker geworden en voelt nu meer eigen. Haar adviezen waren concreet en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank Marij!

RoosDen Haag

Mijn vraag was hoe we op een makkelijke manier ons huis Fundaproof konden maken. Na een advies aan huis zijn we zelf aan de slag gegaan met de super handige tips en het stappenplan van Marije. Huis werd ook nog eens boven verwachting goed verkocht. Zeer tevreden.

AukjeHouten

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ

EEN KLEINE GREEP UIT MIJN RECENTE PROJECTEN

RECENTE PROJECTEN

Filter

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Portfolio

Een kleine greep uit mijn recente opdrachten

Interieuradvies

Particuliere & zakelijke interieur transformaties

Verkoopstyling

Verkoopprijs verhogen door verkoopstyling

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s