'30-er jaren woonhuis | Utrecht

Tussenwoning

’30- jaren woonhuis, Utrecht

Deze opdrachtgevers gaan grondig verbouwen. De gehele benedenverdieping wordt aangepakt inclusief uitbouw over de gehele breedte van het huis. Aan mij hebben de bewoners gevraagd om een goede basis neer te zetten inclusief keuken, indeling, sfeer en verlichting. Warmte en gezelligheid staan centraal in dit fijne familiehuis.

“Ik heb veel brons, behang en mooie stoffen verwerkt die de warme sfeer omarmen”.

Ik heb in dit project gebruik gemaakt van veel behang in groene tinten en goud. Bij binnenkomst word je getrakteerd op een mix van sierlijke afbeeldingen van planten, pluimen en rotan weergeven in goud. In de woonkamer heb ik gekozen voor een plantaardige print met fijne nerven in organische verticale banen. De verticale banen accentueren de hoogte. In de keuken komt een eye catcher wand met natuurlijk ogend reliëf in strakke geometrische vormen met 3D-effect. Tegen een goede basis geven deze tegenstellingen de ruimtes een extra dimensie. De tussenwand en deur van hal naar woonkamer evenals de tussenwand en schuifdeuren tussen de woonkamer en woonkeuken worden uitgevoerd in brons. De kozijnen van de achterpui en erker kwart. Door materialen en kleuren goed op elkaar af te stemmen ontstaat er een spannend geheel en wordt het interieur persoonlijk. De 3D-presentatie geeft een goed inzicht in de ruimtes, lichtval en mogelijkheden.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen gaven direct sfeer. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

Marije heeft goed geluisterd naar onze wensen en fantastisch geholpen om ons interieur persoonlijker te maken. Ons interieur is luchtiger en kleurrijker geworden en voelt nu meer eigen. Haar adviezen waren concreet en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank Marij!

RoosDen Haag

Mijn vraag was hoe we op een makkelijke manier ons huis Fundaproof konden te maken. Na een advies aan huis zijn we zelf aan de slag gegaan met de super handige tips en het stappenplan van Marije. Huis werd ook nog eens boven verwachting goed verkocht. Zeer tevreden!

AukjeHouten

We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen.

JeroenUtrecht

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Interieur Advies

Particulier & Zakelijke Transformaties

Verkoopstyling

Waarde verhogen door een gecertificeerd vastgoedstylist

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s