appartement | Utrecht

TURN KEY INTERIEURONTWERP

Woonhuis, Utrecht Centrum

TURN-KEY INTERIEURONTWERP EN VOLLEDIGE REALISATIE.

“”Een persoonlijk eigen interieur met oog voor detail”

Door samen te werken met een Scandinavisch label, verfspecialist, stoffeerder en de natuursteen expert van Nederland heb ik een oase van rust gecreëerd in de drukke stad. Door gebruik te maken van mooie materialen en Scandinavisch design heeft dit appartement een eigen identiteit gekregen die past bij het drukke leven van mijn opdrachtgever.

Marije heeft dit huis getransformeerd tot een plek waar je je echt thuis voelt.

De opdrachtgever heeft mij gevraagd om haar appartement volledig in te richten. Van bank tot servies.

Ik heb de kleur van zeezout gecombineerd met een waasje groen, asblonde meubels, whitewash eiken in een ingetogen chique sfeer. Het waasje groen komt terug op verschillende plekken en verbindt het gehele appartement.

Het keuken blad van het eiland wordt vervangen door matte Taj Mahal kwartsiet. De aszwarte barstoelen vormen met het lijnenspel van het lichtobject en zwarte marmeren schouwen een mooi contrast wat het beeld versterkt.

Jungle kinderkamer
Het behang geeft de kamer in combinatie met een vleugje zeezout kleur en meerdere kleuren groen een totaal eigen sfeer. Door de mooie mix van materialen en texturen wordt de jungle sfeer versterkt.

Slaapkamer

In de slaapkamer heb ik gebruik gemaakt van een een waas melk wit. Alle wanden inclusief het plafond kregen deze kleur. Het strakke zwarte kubistische design van het bed en de ronde nachtkastjes geven een mooi contrast met de schuine daken en de klassieke kozijnen.

Het hout van het bureau in combinatie met de fauteuil, bankje met riet en warme kleuren bedlinnen maken de ruimte af.

Kunst
In de nis in het zitgedeelte staat een mooi vormgegeven massief houten dressoir van Scandinavisch ontwerp die de ruimte karakter en stijl geeft. Annemieke Verbeek van art in Return maakt een reliëf op maat. De lichtinval zorgt voor schaduwwerking waardoor het kunstwerk veranderd.

Verder heb ik gebruik gemaakt van ingelijste posters om kleuraccenten aan te geven.

Meer weten of de mogelijkheden om je totaal te ontzorgen?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen gaven direct sfeer. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

Marije heeft goed geluisterd naar onze wensen en fantastisch geholpen om ons interieur persoonlijker te maken. Ons interieur is luchtiger en kleurrijker geworden en voelt nu meer eigen. Haar adviezen waren concreet en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank Marij!

RoosDen Haag

Mijn vraag was hoe we op een makkelijke manier ons huis Fundaproof konden te maken. Na een advies aan huis zijn we zelf aan de slag gegaan met de super handige tips en het stappenplan van Marije. Huis werd ook nog eens boven verwachting goed verkocht. Zeer tevreden!

AukjeHouten

We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen.

JeroenUtrecht

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Interieur Advies

Particulier & Zakelijke Transformaties

Verkoopstyling

Waarde verhogen door een gecertificeerd vastgoedstylist

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s