VERKOOPSTYLING OP MAAT VOOR PARTICULIEREN

Wist je dat goede styling…

  • Zorgt voor een hogere opbrengst
  • De sterke kanten van je woning accentueert
  • Zorgt dat ruimtes ruimer worden ervaren
  • Zorgt dat je heel gericht een doelgroep kan aanspreken
  • Minder sterke punten gecamoufleerd

Gelukkig ontdekken steeds meer mensen dat goede styling zich dubbel en dwars terug verdiend.

  • In no-time je huis Fundaproof
  • 1 uur advies om zelf je huis Fundaproof te maken
  • Inclusief overzicht met praktische tips en fotografie checklist

Verkoopstyling advies 147,- incl.

Aanvragen

Hoe ziet een advies er uit?

Door mijn achtergrond als interieurontwerper en stylist heb ik feeling voor dit vak. Ik heb de fijne kneepjes geleerd van een zeer ervaren vastgoedstylist en ben gecertificeerd.

“Je ontvangt tips en inspiratie op maat wat doorslaggevend is bij het succesvol verkopen van je huis”

 

Behalve een interieuradvies kan ik helpen bij het verkoopklaar maken van je woning. Styling draagt bij aan het verhaal van het huis. Door te schuiven met meubels en elementen weg te laten of juist accessoires toe te voegen kan een ruimte totaal anders worden beleefd. Kortom ik haal het beste uit je huis volledig afgestemd op de doelgroep. Ik kom anderhalf uur langs aan huis en na afloop ontvang je praktische tips om zelf je huis verkoopklaar te maken en een checklist fotografie.

Kleine aanpassing groot verschil. Waar letten kopers op?

Over het algemeen spreekt een sfeervol, licht, opgeruimd en fris huis het meeste aan. Daarna volgt indeling, functionaliteit en onderhoud. Elk huis heeft minder sterke punten. Juist door de sterke punten te accentueren krijgen de minder sterke punten minder ruimte.

Door de juiste styling benadruk je de sterke kanten van een huis. Je gaat schuiven met meubels, laat bepaalde accessoires weg en eventueel kan je enkele sfeermakers toevoegen. De juiste elementen worden uitgelicht. Het is een kunst om met zo min mogelijk ingrepen een zo groots mogelijk effect te bereiken. Soms heeft een huis net iets meer nodig: styling of zelfs een kleine ingreep. Een kleine aanpassing kan dan een groot verschil maken!

Maar huizen worden toch snel verkocht? Waar heb ik styling dan voor nodig?

Sommige huizen worden heel snel verkocht of halen Funda niet eens omdat ze dan al verkocht zijn. Waarom zou je dan investeren in styling? Styling laat meer mogelijkheden van een huis zien door doelgroepstyling toe te passen. Zo kom je dichter bij de juiste potentiële koper. En ten tweede zorgt de juiste styling voor een hogere verkoopprijs.

Naast de styling van een woning is woningpresentatie cruciaal. De eerste foto’s op Funda zijn heel belangrijk. Besteed hier aandacht aan. Gemiddeld bekijkt een woningzoekende een Funda-foto 1 seconde naar de eerste serie foto’s op Funda. Eigenlijk wil je dat een potentiële koper al verliefd is op je huis voordat deze komt kijken. De foto’s moeten de mogelijkheden goed in beeld brengen. Is de presentatie top dan zijn er geen vervelende verrassingen bij het bezichtigen.

En dan is er nog een groot voordeel voor jou als verkoper. Door op deze positieve manier betrokken te zijn bij de verkoop van het huis kom je ook weer een stapje verder in het proces van afscheid nemen van je huis. Tenslotte hebben de meeste mensen hebben jarenlang met veel liefde en plezier op een plek gewoond. Voor de meeste mensen is verhuizen een enorme stap.

De meest effectieve manier van verkoopstyling is doelgroepstyling. Hoe beter je je styling afstemt op de doelgroep hoe groter het effect. Een huis wat instapklaar is, waar een potentiële koper zijn of haar droomhuis in herkend wordt nu eenmaal vaker sneller verkocht (of verhuurd) voor een hogere prijs.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen heb ik meteen toegepast en dat maakte al verschil. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

Fantastisch hoe Marije doormiddel van advies over kleuren en materialen ons heeft geholpen een nieuw huis ons thuis te maken

RoosDen Haag

EEN KLEINE GREEP UIT MIJN RECENTE PROJECTEN

RECENTE PROJECTEN

Filter

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Portfolio

Een kleine greep uit mijn recente opdrachten

Interieuradvies

Particuliere & zakelijke interieur transformaties

Verkoopstyling

Verkoopprijs verhogen door verkoopstyling

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s