CONCEPTEN | NIEUWBOUW | VERBOUW

Hoe help ik je?

Ik werk projecten uit tot een concept. Hierbij moet je denken aan 3D-realisatie en moodboards voor bijvoorbeeld een woning die net iets te klein is en beter tot zijn recht komt met aanbouw of een woning waarbij de potentie niet duidelijk is. Ik maak dan inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn. 

Wil jij voor je project een realistisch concept interieur? Ik breng de woning tot leven met een sfeer die aansluit bij de doelgroep.

Aanvragen concept interieurs

VERKOOPSTYLING & VASTGOEDSTYLING OP MAAT
VOOR MAKELAARS EN VASTGOED EIGENAREN

Hoe help ik je?

Jij bent goed in huizen verkopen en aankopen en ik in het geven van een professioneel stylingadvies.

Ben je klaar met de standaard verkooptips en doe je styling er een beetje bij? Gun jij je klant een professioneel en doelgericht advies? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Door mijn achtergrond als interieurontwerper en stylist heb ik feeling voor dit vak. Ik heb de fijne kneepjes van het vak verkoopstyling geleerd van een zeer ervaren vastgoedstylist en ben gecertificeerd.

Wil jij voor je klant verkoopstylingadvies aan huis met praktische direct uitvoerbare tips om het huis verkoopklaar te maken, inclusief een overzicht met praktische tips en een handige checklist?

Aanvragen verkoopstyling

“Styling draagt bij aan het verhaal van het huis. Door te schuiven met meubels en elementen weg te laten of juist accessoires toe te voegen kan een ruimte totaal anders worden beleefd. Ik haal het beste uit het huis volledig afgestemd op de doelgroep”

Maar huizen worden toch snel verkocht? Waar heb ik styling dan voor nodig?

Zoals je weet worden huizen soms heel snel verkocht of halen Funda niet eens omdat ze dan al verkocht zijn. Waarom zou je dan investeren in styling? Styling laat meer mogelijkheden van een huis zien door doelgroepstyling toe te passen. En ten tweede zorgt de juiste styling voor een hogere verkoopprijs.

Is de presentatie top dan zijn er geen vervelende verrassingen bij het bezichtigen en dit straal je als makelaarskantoor ook uit.

Doordat jouw klant op deze positieve manier betrokken is bij de verkoop van het huis kom deze ook weer een stapje verder in het proces van afscheid nemen van je huis. Tenslotte hebben de meeste mensen hebben jarenlang met veel liefde en plezier op een plek gewoond. Voor de meeste mensen is verhuizen een enorme stap.

Door de juiste styling benadruk je de sterke kanten van een huis. Jouw klant krijgt in anderhalf uur tijd een advies waar hij of zij echt mee verder kan. Het is tenslotte een kunst om met zo min mogelijk ingrepen een zo groots mogelijk effect te bereiken. Soms heeft een huis net iets meer nodig. Een kleine aanpassing kan dan een groot verschil maken.

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

Jorinde CrumGroenekan

Het was heel verhelderend om met Marije te overleggen. Ze komt met frisse nieuwe ideeën en heeft durf. Voor mij was het heel fijn dat ze me bevestigde in een aantal ideeën die ik had maar waarvan ik niet helemaal zeker was of het bij ons huis past en tijdloos genoeg is (en of het niet is ingegeven door alle Pinterest en woonbladen beïnvloeding).

Lisa SteltenpoolHilversum

Van tevoren had ik niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Super blij met het resultaat!

Georget BoumanGroenekan

Prettig, functioneel, direct toepasbaar, oog voor detail en origineel. In 1,5 uur een overzicht met direct toepasbare en werkbare adviezen die het huis er fantastisch uit laten zien met behoud van eigen sfeer van het huis.

Jorinde CrumGroenekan

Marije luistert en kijkt goed naar de sfeer die je zoekt, ze doet dit met veel gevoel voor het huis, met de ruimte binnen in relatie tot de tuin en vertaalt dat in praktische, inspirerende inzichten en tips.

JeroenUtrecht

We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen.

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Margreet van der WerLeeuwarden

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen gaven direct sfeer. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

RoosDen Haag

Marije heeft goed geluisterd naar onze wensen en fantastisch geholpen om ons interieur persoonlijker te maken. Ons interieur is luchtiger en kleurrijker geworden en voelt nu meer eigen. Haar adviezen waren concreet en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank Marij!

AukjeHouten

Mijn vraag was hoe we op een makkelijke manier ons huis Fundaproof konden maken. Na een advies aan huis zijn we zelf aan de slag gegaan met de super handige tips en het stappenplan van Marije. Huis werd ook nog eens boven verwachting goed verkocht. Zeer tevreden.

JikkeBilthoven

Na een grote verbouwing hadden wij hulp nodig met onze inrichting. Marije heeft ons geholpen met kleur, textuur en meubeladvies. Het was erg prettig om met haar samen te werken. Ze begreep goed welke richting we op wilden met ons interieur.

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Portfolio

Een kleine greep uit mijn recente opdrachten

Interieuradvies

Particuliere & Zakelijke Interieur Transformaties

Makelaars 

Concepten | Verbouw | Nieuwbouw

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ