VERKOOPSTYLING & VASTGOEDSTYLING OP MAAT
VOOR MAKELAARS EN VASTGOED EIGENAREN

Hoe help ik je?

Jij bent goed in huizen verkopen en aankopen en ik in het geven van een professioneel stylingadvies.

Ben je klaar met de standaard verkooptips en doe je styling er een beetje bij? Gun jij je klant een professioneel en doelgericht advies? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Door mijn achtergrond als interieurontwerper en stylist heb ik feeling voor dit vak. Ik heb de fijne kneepjes van het vak verkoopstyling geleerd van een zeer ervaren vastgoedstylist en ben gecertificeerd.

Wil jij voor je klant verkoopstylingadvies aan huis met praktische direct uitvoerbare tips om het huis verkoopklaar te maken, inclusief een overzicht met praktische tips en een handige checklist?

Aanvragen verkoopstyling

CONCEPTEN | NIEUWBOUW | VERBOUW | POTENTIE

Hoe help ik je?

Ik werk projecten uit tot een concept. Hierbij moet je denken aan 3D-realisatie en moodboards voor bijvoorbeeld een woning die net iets te klein is en beter tot zijn recht komt met aanbouw of een woning waarbij de potentie niet duidelijk is. Ik maak dan inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn. 

Wil jij voor je project een realistisch concept interieur? Ik breng de woning to leven met een sfeer die aansluit bij de doelgroep.

Aanvragen concept interieurs

“Styling draagt bij aan het verhaal van het huis. Door te schuiven met meubels en elementen weg te laten of juist accessoires toe te voegen kan een ruimte totaal anders worden beleefd. Ik haal het beste uit het huis volledig afgestemd op de doelgroep”

Maar huizen worden toch snel verkocht? Waar heb ik styling dan voor nodig?

Zoals je weet worden huizen soms heel snel verkocht of halen Funda niet eens omdat ze dan al verkocht zijn. Waarom zou je dan investeren in styling? Styling laat meer mogelijkheden van een huis zien door doelgroepstyling toe te passen. En ten tweede zorgt de juiste styling voor een hogere verkoopprijs.

Is de presentatie top dan zijn er geen vervelende verrassingen bij het bezichtigen en dit straal je als makelaarskantoor ook uit.

Doordat jouw klant op deze positieve manier betrokken is bij de verkoop van het huis kom deze ook weer een stapje verder in het proces van afscheid nemen van je huis. Tenslotte hebben de meeste mensen hebben jarenlang met veel liefde en plezier op een plek gewoond. Voor de meeste mensen is verhuizen een enorme stap.

Door de juiste styling benadruk je de sterke kanten van een huis. Jouw klant krijgt in anderhalf uur tijd een advies waar hij of zij echt mee verder kan. Het is tenslotte een kunst om met zo min mogelijk ingrepen een zo groots mogelijk effect te bereiken. Soms heeft een huis net iets meer nodig. Een kleine aanpassing kan dan een groot verschil maken.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen heb ik meteen toegepast en dat maakte al verschil. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

Fantastisch hoe Marije doormiddel van advies over kleuren en materialen ons heeft geholpen een nieuw huis ons thuis te maken

RoosDen Haag

EEN KLEINE GREEP UIT MIJN RECENTE PROJECTEN

RECENTE PROJECTEN

Filter

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Portfolio

Een kleine greep uit mijn recente opdrachten

Interieuradvies

Particuliere & zakelijke interieur transformaties

Verkoopstyling

Verkoopprijs verhogen door verkoopstyling

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s